Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
missförstå mig inte!


-

tiden har runnit ut för mig
allt är så långt borta och jag vet inte vad jag ska tro på
det är svårt, vilse i en värld av förvirring
jag måste bara iväg, ett tag
livet är meningslöst och ingenting är värt ett leende
så hej då, jag kommer sakna dig

jag är ledsen men det här är mitt öde
allting är värdelöst ingen vill att jag ska stanna
jag är ledsen jag har väntat för länge
här är mitt adjö ingen kommer att gråta över mig
jag är inte värd några tårar

det har varit året med missbruk
misskötte behandlingen med oordning
det tog bort min ungdom så länge
jag är i en grav, uppgrävd ovanför jorden
det är ingen användning varför ska jag stanna kvar?
det har gått fem år behöver inte ett till
så hej å livet är ett missbruk

jag är ledsen men det här är mitt öde
allting är värdelöst ingen vill att jag ska stanna
jag är ledsen jag har väntat för länge
här är mitt adjö ingen kommer att gråta över mig
jag är inte värd några tårar





Fri vers av XxcryxX
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-04-26 19:38



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
ja, allt är värdelöst och hopplöst
men det är inga som helst orsaker för pessimism

och det finns säkert någon som skulle gråta - finns det någon som du skulle gråta för? well, denne någon skulle säkert göra det samma för dig.
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

XxcryxX
XxcryxX