Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

no one knows my name

i ljuset av solen, är det någon där? Oj vi har börjat
åh älskling du ser så förlorad ut, ögon röda och tårar fällda
den här världen som du måste krossa...du sa
du känner inte mig du bryr dig inte äns...du sa
du känner inte mig du bär inte mina kedjor
väsentlig vädjan, bär alla dina tankar över ett öppet fällt
när blommor stirrar på dig...de är inte de ända som gråter
när de ser dig..du sa
jag tror jag ska börja ett nytt liv
jag tror jag ska börja om där ingen vet mitt namn
jag flyttar härifrån jag är less på vädret
jag ska skaffa mig en pojkvän och flytta till spanien
jag tror jag behöver en ny stad och lämna allt bakom mig
jag tror jag behöver en soluppgån jag är trött på solnedgångar
jag har hört att det är fint på sommaren, lite snö skulle vara fint
där ingen vet mitt namn




Fri vers av XxcryxX
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-04-30 16:03



Bookmark and Share


  beskyddaren
mimmi jag saknar dig. <3
2007-05-07

  Neal
Bra dikt !
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

XxcryxX
XxcryxX