Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På dödsurnan står det

Det här är bara ett led
i utvecklingen
sa dom

Men han led
för mycket

1976- 2006




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-04-28 09:13



Bookmark and Share


  Ensamma mamman
Så enormt mycket smärta det ryms i de här få orden! Väldigt bra fångat..
2007-04-28

    Maria Malm
Vilket lidande det måste ligga bakom..mycket tragiskt..du fångade det med få ord..
2007-04-28

    ej medlem längre
Lika gammal som min dotter! Tragiskt att vi inte bryr oss tillräckligt för att se och hjälpa i tid...
Denna är ett mästervek som väcker bilder, känslor och tankar!
Bokmärke och applåd!
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan