Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det jag skriver är som gåtor. Man ska räkna ut vad det är jag vill eller känner. Känslan i själva dikten. Hur jag mådde just när jag skrev den.


Svarta Fanor.

Tomma Gator.
Svepande Vindar.
Löven Flyr.
Se De Svarta Fanorna Svaja.
Fanorna Som Står För Ensamhet Och Död.
Känn Vindar Som Viskar Sårande Ord.
Vindar Som Demoner.
Jag Sitter Fast.
Fast I Evighetens Plågeri.
Fast I Tomhetens Värld.




Fri vers av Petrova
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-04-30 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petrova
Petrova