Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi ser men inte hör

En stilla sommardag
från min balkong
och jag kan se stora vägen
utan att höra den
Men jag kan se bilar som åker förbi,
metallicblänket, solkatterna
och vägdammet
Avståndet
Ja, jag kan se det
utan att höra
Som att tiden står stilla
och rör sig
på samma gång
Så är också du i tanken
självklart tydligt
men alldeles,
alldeles tyst




Fri vers av Tina-sol
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-04-30 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol