Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stress och tomhet


Hur kan man vara så tom?


Ingenting känns,
men ändå gör allt så väldigt ont.


Alla borden och måsten finns där,
men ändå är jag så väldigt lugn.

Fy vad jag ljuger!
Jag är stressad ut i hårrötterna,
men orkar inte göra något.


Orkar inte leta reda på uppsatsen,
som jag borde skriva om.

Orkar inte öppna fysikboken,
som jag måste förstå.

Orkar inte läsa de engelska texterna,
som jag borde läst igenom.

Orkar inte plugga på kemin,
som jag måste få MVG på.

Orkar inte laga min klänning,
som jag måste fixa till ikväll.

Orkar inte städa mitt rum,
som borde dammsugas.

Orkar inte planera kvällen,
vilket verkligen borde göras.

Orkar inte prata med någon,
men det måste jag göra.

Orkar inte vara duktig och söt,
vilket jag absolut borde vara.

Orkar inte med ett jävla skit,
men jag orkar inte bry mig.

Orkar inte.





Övriga genrer av någon
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-30 16:43



Bookmark and Share


  J. Novkovic
känner igen känslan. bra skrivet! tyckte om att du skrev två rader i taget, mellanrummet.
/J

2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

någon