Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It's complicated.

Fuck you! Livet är fan alltid komplicerat
Det spelar ingen roll hur långt iväg jag försöker fly
För jag har visst alltid mig själv med mig

Du betyder inget!
Du borde verkligen inte göra det
Om jag bara kunnat förstå
Varför du inte släpper taget om mig
Så hade det varit så mycket lättare
Men nu
Nu när du håller i mig hårdare än någonsin
Samtidigt som du spottar mig i ansiktet
Vet jag inte var jag ska bli av

Allt bara snurrar

Fan, fan, fan!
Du betyder visst något i alla fall




Övriga genrer av någon
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-10 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någon