Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rött hår och magrutor

Jag trodde du var allt,
att du var meningen,
men jag hade nog fel.
För varför blir jag annars,
så glad av sms,
som inte är från dig?

Han ser bra ut,
men han är inte du.
Spelar det någon roll?
Du kanske inte var meningen,
trots allt?





Fri vers av någon
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-13 23:10



Bookmark and Share


    Issand.
känns igen

bra :)
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

någon