Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar och spöken

En flyktig dröm,
ändå så verklig.
Hjärnspöken.
Vill du?
Eller vill jag bara se?
Inbillning.
Så nära, men
jag saknar dig
för mycket.




Fri vers av någon
Läst 357 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-16 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

någon