Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är precis som titeln förtäljer, betraktelser från en bar.


Betraktelser från en bar LI

~~~


efter många och långa fruktlösa försök
att få kvinnan på fall
drog mannen vid stängningsdags desperat till med


ja, vi behöver ju alltså inte gå hem och knulla direkt




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-02 09:29



Bookmark and Share


  K*
.. haha .. inte direkt , men gärna ganska så snart fröken

herre min tid

galet :)
2007-07-22

  Daniel_78 VIP
mmm, inte direkt?
blir det middagsbjudning och svärföräldrar först kanske :D
2007-06-14

  ordterroristen
(se till att höra av dig till mig också om du bestämmer dig för att göra det ^^) underbara. verkligen underbara!
2007-06-10

  Agnes
Kommer du samla dessa betraktelse-guldkorn i en bok? Hör av dig i så fall!
Älskar dem alla! ;o)
2007-06-08

  ordterroristen
hihi, beundransvärd ärlighet (okej, desperation..)
2007-05-29

  Anders_A
Skön betraktelse. Så där tufft är det för oss ... allsköns trick måste vi köra med.
2007-05-09

    Bodil Sandberg
Hehehe...inte särskilt genialt av honom..men av dig!!!
2007-05-08

  Krissie
Hahahahahaha.
2007-05-03

  swimsus@gmail.com
Alltså...VAR hittar man såna här karlar som precis VET vad alla kvinnor vill ha?! Jag bara frågar* himlar*
2007-05-03

  Neal
Ja det har sin charm att gå ut:)
2007-05-02

    Maria Malm
Saknade han total insikt?
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan