Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot nya höjder

Jag ska klyva mig högt
med en vedklyv
Då når inte längre
gubbtungorna upp till min fitta




Fri vers av Scalebag
Läst 625 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-01 18:23



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Där gav du mej ett garv mitt i natten. Tack.
2007-07-07

  Svante
Du anar inte hur långa gubbtungor det finns
2007-05-02

  Neal
ha ha den var grym !
2007-05-01

    Mr.painter
Ha då får man använda en pall *ler
2007-05-01

  Ronny Berk
men om dom kommer uppifrån då... kanske vandrar över kullarna
eller flyger som blonda lockar över ...
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Scalebag
Scalebag