Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är inte helt nöjd, vet inte vad den ska heta, vet inte om en strukturen är bra. Vet inte om jag fångat någon vårkänsla...


vårkänsla (???)

körsbärsblomma
bi
flyger från bkomma till blomma
befrukting
bli mitt bär.




Fri vers av sachie
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-05-01 19:21



Bookmark and Share


  issac.a.m
Det är en vårkänsla i den...
vår känsla är att plantera små vackra blommande känslor inom oss ..
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie