Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är det så svårt att se det uppenbara?


Varför är det så svårt att se det uppenbara?
Varför väljer vi att se bara det som vi vill se?
Varför kan man inte se saker för vad dom egentligen är?
Varför kan man inte se personer för hur dom egentligen är?

Jag vet vem du är, jag vet vad du är för person, men egentligen så ser jag en helt annan bild av dig.
Jag vill inte se dig för den du är, jag vill se dig för den person jag vill att du ska vara.

Men så kommer du aldrig att bli, du kommer aldrig att ändras.
Du kommer att fortsätta vara den svikande, egoistiska och negativa människa som du är och har alltid varit.

Jag behöver bara lite tid innan jag ser det.
Jag förstår det idag, jag gör verkligen det.
Men än så kan jag inte se dig för den person som du egentligen är, bara den jag vill att du ska vara.




Fri vers av ch.
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-05-02 09:47



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Jaa..varför är det så svårt?Mycket bra tankeställare..bra formulerat..
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

ch.