Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt jag vill


Jag vill se mina knogar blöda från ett slag,
jag vill höra min röst skära när jag skriker så högt mina lungor klarar,
jag vill känna tårarna ringla nedför kinderna när jag gråter ut all min sorg..
..jag vill att smärtan ska försvinna




Fri vers av ch.
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-05-17 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ch.