Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lika bra

allt jag menar är
flykt
timmar av ett långt liv
energi av ingenting
lika bra det

vi kan vara likgiltiga till den situation
vi själva har skapat
lika bra det

jag kastar dig utför och ingen tar emot
lika bra det




Övriga genrer av lisabeth
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-05-02 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth