Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... ... ...


Jag hatar dig så innerligt

Jag hatar dig.
Jag hatar dig så innerligt,
för att du band mig till dig
med ditt leende, med dina ögon,
med din blinkning.

***
Jag hatar dig.
Jag hatar dig så innerligt,
för att du vet,
det fungerar aldrig,
med mitt liv, med din bakgrund,
med andras tankar.

***

Jag hatar dig.
Jag hatar dig så innerlig,
för att du ser mig själv,
med dina ögon, med dina fingrar,
med din själ.

***

Jag hatar dig.
Jag hatar dig så innerligt
för att du vet,
vad jag inte vet, jag vet inte hur
man stavar till älskar.

***




Fri vers av sachie
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-02 15:06



Bookmark and Share


  issac.a.m
förvirrad kärlek..!!
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie