Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit kladdkaka

perforerad pung


välsmakande pollution


läcker som ett såll








Bunden vers (Haiku) av Scalebag
Läst 781 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2007-05-02 23:21



Bookmark and Share


  Svante
Aj! Går det inte att lösa detta på ett mindre smärtsamt sätt?
2007-05-06

  Johnny Chow
blää dirty imagination :P
2007-05-06

  Johannes
Dirty girl :p
2007-05-03

    Mr.painter
Knockad pung ha ha
2007-05-03

  utstött
hihi du verkar vara en riktig spjuver *kramar om*
2007-05-02

  Neal
ha ha det tvekar jag inte ett dugg på:)
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Scalebag
Scalebag