Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken beröring i lågor

 

Mina sinnen
rivs loss från marken
mina tankar
flyger som vågor
mina känslor
rinner som tappdroppar
naken beröring i lågor

Dina bilder
får mig att leva
dina känslor
klär mig i dis
dina löften visar en kärlek
jag tapper delvis novis

Min rädsla
är inte mitt ego
den kärlek du ger
är total
jag lovar att möta ditt inre
som vinden i stormarnas sal

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 739 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-02 23:43



Bookmark and Share


  Horatius
Saknar ord till denna text... riktigt behag att läsa. Bokmärker denna och applåd.
2007-05-13

  KeL
Mycket vacker!
\"jag lovar att möta ditt inre som vinden i stormarnas sal\" mmmmm....blir nästan berusad av bilden du skapar!
2007-05-04

  Sanningsägaren VIP
det är en svår konst att rimma
utan att det blir klyschigt tycker jag
du lyckas alldeles förträffligt här
underbar kärleksförklaring
(men vill slippa punkten):)
/Åsa
2007-05-03

  devilsangel
Otroligt vackra känslor i denna, hoppas de är besvarade...
2007-05-03

  KonstigaKatter
Otroligt vackert, sista strofen är underbar.
2007-05-03

    sunnanvind
Dramatisk och så vacker! Mycket vackert bildspråk!
2007-05-02

  utstött
underbar dikt *kramar om*
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt