Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öl utan söl.

Soffans dyna, förr kallad pöl,
sitter jag på och glor, utan söl,
på TV:ns flimmer och klämmer en öl.

Fram flimrar grodor, de dör i en pöl,
de dör utav gifter, släppt av en knöl,
en knöl som, fantastiskt nog,
brygger det öl,
som jag min dåre,
obetänkt nog,
nyss tog.




Fri vers av Stig-Erik Eriksson
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-05-03 08:10



Bookmark and Share


  Madjori
Gillar...hi hi hi ....Ja, dom gamla pölarna kommer man ju ihåg hos äldre släktingar.
Byt ölsort!!!....
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Erik Eriksson
Stig-Erik Eriksson

Mina favoriter
Plåga