Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du gör mig lycklig.. vid din sida vill jag vara förevigt.. i bra dagar och dåliga.. i vackra och hemska.. du är mitt hjärta!


kan man känna så här mycket..

Att vara så kär..
så svårt att känna som innan..
känslan är så underbar..



Vill inte känna som innan..
en tomhet ensmahet..
endå känns det lite så endå..
just nu..



Hur vet man att nåt är rätt..
vill inte bli sårad igen..
orka måste man orka allt..
jag vill orka det jag har nu..
det är nåt speciellt obeskrivligt..
......finns inga ord


I mitt hjärta finns du..
du kommer aldrig försvinna..
så starka känslor..



kan man känna så här mycket..
tårarna faller..
ont i käkarna av allt skratt..
huvudvärk av förvirran..
magont av allt oroande..
köldskador utan din varma närhet..




Du gör mig lycklig..
vid din sida vill jag vara förevigt..
i bra dagar och dåliga.. i vackra och hemska..
du är mitt hjärta!










Fri vers av Dennis Henriksson
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-05-03 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Henriksson
Dennis Henriksson