Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska försöka

Jag kan inte förstå att du inte längre finns vid mig
Varje dag jag vaknar hoppas jag att det bara var en korkad dröm
Men när jag vänder mig om ser jag inte dig
Jag går från rum till rum och letar efter dig men du är inte där längre
Jag kan inte förstå att du är borta
Mitt hjärta skriker efter dig
Det längtar efter dig




Fri vers av Bahador Vafadar
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-03-06 00:44



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
känner jag igen...Bra skrivet!
2005-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Bahador Vafadar
Bahador Vafadar