Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken av tranbärssaft

 

Rodnad
vid så stilla
strandad tanke

formad
att bäras upp
äras
bemålas i natt

väntar din blick

ett finger
letar känslan
formen
smaken av

tranbärssaft

landar i ögonvrån
de stängs

du andas in

ordrader pulserar
blicken
sluten

läppar rister
dina ögon
öppnas

ett rodnande leende

 

ett skratt

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-04 00:11



Bookmark and Share


  nettizen
Måste säga att jag beundrar din skrivarkonst. Du är nog den första jag sett som till och med kan få ordet tranbärssaft erotiskt laddat. Starkt jobbat!
2007-05-06

  Jessica Ebbesson
Mycket talande och vacker betraktelse..erotiskt laddad. Bra!
2007-05-04

    sunnanvind
Mjuk och fin dikt med mycket ömhet...God saft dessutom!
2007-05-04

  utstött
mycket fint skrivet...det finns djupa
toner bakom dina ord..
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt