Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


flyg

\"Är du nöjd? Lycklig?\"
\"Hur menar du, lycklig?\", svarar den gråtande flickan.
\" Ja, du vet så det pirrar i kroppen, munnen ler, ögonen tåras?\"
\"Du menar lycklig så ögonen tåras?\", svarar flickan
\" Ja just så, är du så lycklig?\"
\" Ja så lycklig är jag...\", svarar flickan och fäller en tår.
\"Är du så lycklig att du kan skrika? Så lycklig att du kan flyga?\"
\" Ja\", viskar flickan,\" jag kan skrika.\"
\" Är du så nöjd att du kan sluta fälla en tår?\"
\" Ja, jag kan sluta fälla en tår\", snyftar flickan.
\" Visa att du kan det då, visa att du kan flyga, visa att du kan skrika\"
\"Ja, jag ska visa\", hasplar flickan, \" ska jag flyga härifrån?\"
\" Ja! Från avsatsen där borta.\"


*** flyg *** flyg *** flyg *** flyg ***

\" Du sa att jag kunde flyga, att jag kunde skrika, men hur? Du tog min röst, du kapade mina vingar.\"

*** *** *** *** ***




Fri vers av sachie
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-05-04 14:41



Bookmark and Share


  issac.a.m
Du tog min röst, du kapade mina vingar
vackert...
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie