Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


omgruppering

det var i min svaghet som jag accepterade andras
alternativ till acceptans
sög åt mig och försvann
men jag har aldrig varit en sådan som springer
från dig
jag flyr inte
om du tror det så har du bara bevittnat
en taktisk reträtt
en omgruppering
så att jag kan hugga dig i ryggen sedan

som Stalin uttryckte det
\"döden löser alla problem - ingen människa, inget problem\"
du är ett problem och jag är en människa
döden sinsemellan

min fysik som ett sista ord
att stoppa dina ord
säg vad som helst
för jag tar inte åt mig
när jag har ett val




Fri vers av BaraOrd
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-05-04 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd