Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaker i rött

 

jag vet

päron smakar sött

i din mun

 

mina läppar

är där

smaker i rött

 

eldskuggor

i purpur bestrött

 

smaken smakar mer

 

dina läppar

ljuvliga dun

 

varma nära

finns där

smaker i sött

 

kaskader

intensivt bemött

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-05-04 20:45



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
jag gillar bilderna jag får av dig här
dina ord ger mersmak
med en viss sötma
och rött
därtill
Tack!
Åsa
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt