Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag tror att min dator råkade få vårkäsnlor en ag (ellerså kom jag åt någon kommando) men den började skriva baklänges. Det gav mig en liten ide. Hoppas jag gjort detsamma , så du vet hur du ska angripa den här texten *ler*


våren baklänges.

.råv rä teD
,nnäk hco anssyl es
,atev gim retål nerutan tta rakslä gaJ
.nets dasi moneg marf gäv nis
atyrb neckäb aröh tta rakslä gaJ
.kob negalstuyn moneg
,asslat nedniv aröh tta rakslä gaJ
.rettälsrekå enellyg revö,
,asyl nelos es tta rakslä gaJ




Fri vers av sachie
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-05-05 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie