Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrkan

Ur min svaghet kommer styrka.
Styrkan ger mig kraft.
Kraft att göra det jag vill.
Ingeting är omöjligt.

Styrka...




Fri vers av marre
Läst 611 gånger
Publicerad 2007-05-05 19:47



Bookmark and Share


    Cajsa
Så sant, bra skrivet
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

marre
marre