Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår känslor...

Öppna mina ögon.

Se våren blomstra.

Öppna mitt luktsinne.

Känna doften av våren.

Öppna mina öron.

Låt mig höra alla glada skratt.




Bunden vers (Haiku) av marre
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-17 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marre
marre