Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till farmor


Till Farmor…

Du sitter på ett moln likt en ängel…
Vakar över varje steg jag tar…
Saknaden efter dig är stor…
Dina uppmuntrande ord…
Din värme…
Din kärlek…
Du var min bästa vän…
Du har alltid en särskild plats i mitt hjärta…

Ditt Barnbarn…




Fri vers av marre
Läst 467 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-11 13:13



Bookmark and Share


  friheten
Väldig vacker
2008-05-07

    Cajsa
Jättefint skrivet om din farmor, min farmor blev en ängel för ungefär ett år sedan, saknaden är stor
2007-05-22

  Anna B.
Mycket fint, från hjärtat :)
2007-05-13
  > Nästa text
< Föregående

marre
marre