Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han ska predika, inte bli avsugen

Dra aldrig en katt i svansen
sug aldrig av en präst

Säg aldrig till
en karriärkvinna
att bli
vid din läst

Spänn aldrig av i
närheten av spänning


Men -

Poppa gärna popcorn
väck någon
med ett leende

Håll
en ton
och gå i takt
utan självförakt

Tag tillfället i
akt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-05-05 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan