Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapen betyder allt

Sträcker ut min hand
Tänker du ta den?
Tillåt dig själv att vara fri
Gör dina egna val
Men tänk på vänskapen

Äkta vänskap går inte att värdera
Den är värd allra mest
Släng aldrig bort en vän i onödan
Men var alltid öppen för en ny

Du är inte ensam
Det finns många
som tycker om dig som du är
Fortsätt vara dig själv

Vänner ska man ha hela livet
Förlorar du någon du tycker om
Kan det uppstå djupa sår

Som sedan täcks över med
Sårskorpor




Övriga genrer av Jennifer
Läst 602 gånger
Publicerad 2007-05-05 22:48



Bookmark and Share


    Morbide
shit så bra skrivet!

jag brukar tänka på det och det är precis så det är, ingen har råd att mista en vän.
2007-07-06

    hymerito
Bra och rakt skrivet, det gillar jag! :)
2007-05-05

  Cris
Så äkta och så rätt och fint skrivet..!
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Jennifer