Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, min koprofag!

tack vare faeces
och en kraftig defekation
får du skålen full med fekalier


vilket du fullkomligt älskar






Fri vers av Scalebag
Läst 718 gånger
Publicerad 2007-05-06 11:22



Bookmark and Share


    Mr.painter
La la la
2007-05-10

  Night Soul Woman
Ahhhhh . . . Jaså? Trevligt att det finns någon som kan berätta för mig om vad jag älskar 8o) :)))) ;) :p
2007-05-06

  Neal
Hmm gillar, lite skumm o konstig kanske därför:)
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Scalebag
Scalebag