Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nya tider.

förändring
jag visste att du skulle se mig nu
förändring
jag känner mig oärlig
det här är inte jag utan min yta
förändring
när jag var grå ville du inte känna mig
vi är äldre
jag tror att du har panik
förändring
det var bara kilon och hår
det var mina kilon
det var mitt hår




Övriga genrer av lisabeth
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-05-06 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth