Fördomar i attitydform" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fördomar i attitydform


Vilken tur för poesin att språket utvecklas, och...

 

bara djävla jidder typ

hon fejsar inte läget

typ va...

sade du

säger mig mer

sedan klev du upp

ur sandlådan

tog din sons hand

tjaba...

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-05-06 19:34



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
är det vardags-poesi så är det
jag ser någon med tappad haka
som nu har samlat ihop en syn...
2007-05-06

  Bubamara - Maria Zakrisson
är det vardags-poesi så är det
jag ser någon med tappad haka
som nu har samlat ihop en syn...
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt