Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetiska papper i färg

 

Mina poetiska papper är röda

det är lättare så

effekten blir lika bra

oavsett om jag är arg på någon

eller skriver

-älskar dej...

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-05-06 19:59



Bookmark and Share


    sunnanvind
Färger symboliserar oxå känslor...så sant!
2007-05-08

  Bubamara - Maria Zakrisson
om jag ger dej ett grönt papper
vad får jag för ord av dej då?
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt