Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... :oS


har nån något svar...

Jag känner mig så




förvirrad




Vem är jag





egentligen





Varför händer




det




Vart tog alla enkla




val vägen




Och varför kryper du




till mig




Jag hade nästan bestämt



mig




Fri vers av sachie
Läst 533 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-06 20:59



Bookmark and Share


  Manal
otroligt vackert
2008-03-20

  Havsjungfrun
tycker om det du skriver och hur du formar dem..fint!
2007-06-03

  issac.a.m
den var fint..
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie