Det här kan jag använda grönt papper till,  och ett svar." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här kan jag använda grönt papper till,  och ett svar.


Återvinna poetiska floppar...

Icke en dikt så långt ögat når

flimmrande skärmar tanke på bår

ett hopknölat papper i rödaste rött

blir svaret på önskan

rödögd och trött

jag klipper små gröna hyllblad i papp

lim på ett finger en tanke ikapp

en blomma till glädje yvig och bar

grönt en färg en nyans och ett svar.




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-05-07 20:34



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
som grönaste finaste björklövsblom...

konst är konst är konst
ord eller skulpt.
löövly!
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt