Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag får antagligen skit för det här men det...


Sket det sig i planeringen?

 

Allt går inte som tänkt ibland

problem  åter problem

är som salt i sårad hand

 

-kan han inte fixa det

-så skiter jag i det

 

var det så ni gjorde

när ni skaffade barn?

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-05-07 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt