Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bära

Det var aldrig slag mot
huvudet

Aldrig slag
mot magen

Inte ens

slag
i luften

Kålsuparna
tog i själen

att för evigt
bära med sig




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-05-08 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan