Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom och var total

Allt som behövs
för att leva
är lite mod

och total
galenskap




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-05-08 13:53



Bookmark and Share


  Eline.P
Japp, visst är det så! \"Våga och vinn\" heter det, inte utan orsak.
2007-05-08

  Jojo
:-) då ska jag nog fixa det...

tack för kloka ord
2007-05-08

  Myy VIP
Ja, eller så blir man totalt galen av levandet.*skratt* Kan nog gå bägge vägarna...Fast egentligen så är det ju samma sak. Nu blev det snurrigt igen. Iallafall, pricksäker dikt som jag tycker om!
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan