Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig. Nacka mig

Läs mig först,
tala sedan
eller tig

Håll mig som en fågelunge
eller nacka mig som en som vuxit
ur sitt eget äggskal




Fri vers av Tina-sol
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-08 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol