Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 220 Levnadskonst







Jag trivs
som du vet
med min nya lägenhet

Allra helst när
jag inte alls är där




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-05-08 20:21



Bookmark and Share


    Noyle
Finurlig och komiskt rim, bra skrivet! :)
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP