Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Husväggar av sammet

Vi söker oss fram

över gatan mellan husväggar
där nattens mörker
blandas lent

med gatlyktors sken

din siluett aldrig så tydlig
växer till en ny bild

i varje steg och hopp

rytmens takt finns
formas av regndroppar

lackerar oss i väta

skratt naturligt behagliga
dansar mellan väggarna

lena andetag bryter spåret

regnet suddar ut gränsen
och tanken är friflygande
högt över taken

förvandlingen gör väggar
till lenaste sammet

Vi söker oss fram
via gator och husväggar

där nattens mörker

 

beblandar

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-05-08 21:36



Bookmark and Share


    sunnanvind
Håller med Wiktoria...Mycket fint!
2007-05-08

  Sofie Viktoria
Du målar upp tydliga bilder för mig med dina ord och styr inte mina tankar. Jag får tänka och tolka själv. Det gillar jag.
2007-05-08

  Bubamara - Maria Zakrisson
här känns det som vi är jag och min skugga
ibland så verklig

en jäkla skön plats att vara på
mellan husväggar, över tak, ner igen med regn

fint framkallat
gillar
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt