Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamrätt

en dröm
arg och ledsen
ledsen för att det så länge funnits hopp om att kunna glömma
arg för att drömmen dels var sann
och hon
hon som inte har ett namn ännu
hon som håller handen
på centralstationen där alla mina vänner kan se
brunt hår
långa ben
ibland blir man galen
allt är glömt men inte i drömmen
ett undermedvetet sörjande
ivriga försök till att gå vidare och vara stark
två år sedan
och inget är kvar
två år senare
och inget är glömt




Övriga genrer av lisabeth
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-05-09 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth