Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har jag inte sagt...

inget är som ord

som inget är ord

som ord är inget

är ord som inget...




Övriga genrer av Leif Furstedt
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-05-09 21:26



Bookmark and Share


    sunnanvind
snurrar i huvudet,,,bra på -kommet!
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt