Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med truckspår på ryggen

Truckarna som körde
över dig
tog inte ditt liv

inte heller
det flitiga rispandet
med rakbladet

På något sätt
överlevde du
massvåldtäkter, halshuggning
och själsförgiftning

Vad kan såra dig nu ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 159 gånger
Publicerad 2007-05-10 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan