Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, i gälla färger

Jag är av tyg
och sömmarna
zickzack
genom tankarna
För att inte repa upp
för att befästa
sin tråd
måste
backa i varje inledning
och slut
med maskinen
för eftertanke
och konklusion
Jag är ett tyg i gälla färger
mellan att nålen sänks
och höjs
Mina andetag




Fri vers av Tina-sol
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-05-10 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol