Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktaren



Ett mönster
abstrakta figurer
uppträder
framför mig
fastnar
på duk
flyter
i färg

Gömmer sig själva
i ett skådespel

Serien är deras liv
Motivet är mitt




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 459 gånger
Publicerad 2007-05-10 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP