Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bild av dig i färger

 

 

I skapandet

växer en bild av dig

i samma stund naken

i frostboning ställd

den säljer sig

för betraktarens blick

 

sköna tankar frotterade

rosor vin och livslust

olja på ditt jag

fortfarande formbar skör

driver mina fingrar

att vidröra dina nyanser

 

en synbar tanke

 

 

göra

 

möjlig...

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-10 22:39



Bookmark and Share


  devilsangel
Underbart skapande text, där bilder målas upp för ögonen...Mycket bra!!
2007-05-12

  Bubamara - Maria Zakrisson
det är som skapandet, helt, hela
man tömmer sinne och modellerar former
en ljuv text
2007-05-11

  Sanningsägaren VIP
här smeker du fram bilden
en målning utan penslar
skapande av njutning
funderar på om ordet \"möjlig...\"
skulle tas bort eller om det ska stå kvar
så kanske ordet \"göra\" skulle tryckas in där emellan någonstans..
eller då är jag helt ute och cyklar nu...
Hur som så faller jag handlöst
för ditt språk i denna
du får mig att
känna mig som en tavla
Tack!
/Åsa
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt