Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

en magisk människa
jag träffade en magisk människa
mums-mums mjuka händer och spetslakan
lijlekonvaljdoft bakom örat
och jag har aldrig sett så vackra ögonfransar
jag kysste dem flera gånger
miljontals sekunder
glittriga nätter och en fransk balkong
på bron
den höga bron med utsikt över glittret
där ville jag ha en kyss
som på film
jag tror att jag sa det flera gånger
hur jag älskade att vidröra den magiske
med näsa mot ögonlock
kittla bland fransar
han måste ha varit magisk
hur han fick så många nätter att bli perfekta
doft glitter spets
hur hans ögonfransar fick mig att bli galen






Övriga genrer av lisabeth
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-05-11 16:57



Bookmark and Share


  utstött
du når styrkan djupt i mig vännen
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

lisabeth
lisabeth